tisdag 2 november 2010

Enchiladas med kyckling!

 4 port

ca 400 gr kycklingfilé
2 gula lökar
1 röd paprika
5-6 små champinjoner
1 påse kryddblaning taco, fajitas ja den du gillar
1 msk paprikapulver
ev salt smaka av innan du ev. saltar
2 dl creme fraiche
Tortillabröd
en liten burk majs om du vill
Riven ost
Du kan även tillsätta jalapenos eller chilipulver om du vill ha lite mer styrka i maten.



Strimla kycklingen tunnt, skala och hacka löken.Sviva champinjoner och strimla paprikan Bryn kycklingen och ha i löken, paprikan och champinjonerna efter en stund. Krydda . Rör ner creme fraiche och låt allt koka en liten stund.Tillsätt majsen.
Du kan oxå tippa i lite tacosås om du vill men då kanske du behöver reda av röran på slutet.
Fördela röran på bröden, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Strö över osten och kör i mitten av ugnen på 225 gr i 10-15 min.

Servera med sallad, tacosås och avocado.Lite gräddfil till kan vara gott om du gjort dem starka.
Man skall kunna byta ut creme fraichen mot keso för ett sundare alternativ,
 med detta har inte jag testat ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar