tisdag 2 augusti 2011

White chocolate frosting

White Chocolate Frosting:
75 g vit choklad av hög kvalitet
150 g rumsvarmt osaltat smör
150 g philadelphiaost
4 dl florsocker
ev några droppar karamellfärg

White Chocolate Frosting:
 Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad eller i mikrovågsugn. Låt den svalna något om den är het.
 Vispa smöret krämigt och blanda i chokladen. Tillsätt philadelphiaost, florsocker och karamellfärg och vispa tills konsistensen är krämig.
 Spritsa frostingen på svala, fyllda cupcakes eller som topping på tårta eller en mjuk kaka typ mortotskaka.
Jag tyckde denna frosting verkade bli helt super nu står den i kylen för att kallna lite eftersom det är närmare 30 grader i köket,smaken var i allafall klart godkännd.Tror oxå att denn skulle vara god som en fyllning på en chokladtårta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar