onsdag 27 april 2011

Äggröra med spekeskinke

Idag blev det en snabb och enkel lunch till mig.
Jag stekte upp några brocolibuketter, cherrytomater
 och lite lök i en stekpanna.

Sedan vispade jag ihop 2 stora ägg med 1,5 msk matlagningsgrädde och lite grillkryddor o salt
pluss ca 2 msk riven ost.
När grönskaerna fått färg i pannan slog jag över äggblandningen och stekte på
 under omrörning till äggen "satt sig"

Nu tippade jag över detta på en tallrik och strödde sedan över
 Norges svar på parmaskinkan = spekeskinke
Lite färsk gräslök och krasse från trädgården och så vart det lunch på Bjerkli idag med :).

1 kommentar:

  1. Mmmm, det ser fantastiskt gott ut!
    har precis käkat spekeskinke jag med, fast jag karvade bitar av en hel skinka!
    Tack för titten!

    SvaraRadera