Kladdkakan
3 ägg
3 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
150 g smör
Dajmgrädde
3 dl vispgrädde
1 msk florsocker
1 msk kakao
2 dubbeldajm
Övrigt
Kokosflingor
Riven mörk choklad
Vispa ihop ägg och socker. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke och vänd sedan ner det i äggvispet. Smält smöret och rör ner det i smeten. Häll smeten i en smord form (24 cm i diameter) strödd med kokosflingor. Grädda i mitten av ugnen i 150 grader, ca 35 minuter. Låt kallna.
Vispa grädden tills den får mjuka toppar. Sikta ner florsocker och kakao och rör om. Hacka dajmen grovt och rör ner i grädden.
Pudra florsocker på den kalla kladdkakan. Fördela dajmgrädden ovanpå och riv över lite mörk choklad som dekoration.