tag:blogger.com,1999:blog-2631674687675173200.post8347376147719106583..comments2023-03-22T13:17:25.372+01:00Comments on Cafè Bjerkli: Fluffig vit frostingEvahttp://www.blogger.com/profile/01902708066135660414noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2631674687675173200.post-40587451813118132462013-11-02T17:15:29.915+01:002013-11-02T17:15:29.915+01:00Hej min frosting blev väl ungefär som en vanlig sj...Hej min frosting blev väl ungefär som en vanlig sjuden maräng i konsistens men sockerlagen måste nog vara näst intill kokande när du häller i den i äggvitan i en väldigt tunn stråle under hård vispning om jag inte minns fel. Sedan vispade jag tills frostingen var i rumstemperatur det tog en bra stund men kommer tyvärr inte ihåg hur länge det var ju ett tag sedan jag gjorde den. Men hård blev den väl kanske i den bemärkelsen men jag kunde vända upp och ner på bunken. Mvh EvaEvahttps://www.blogger.com/profile/01902708066135660414noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2631674687675173200.post-32236718160693996512013-11-02T16:58:41.639+01:002013-11-02T16:58:41.639+01:00Hejsan. Jag gjorde din frosting idag som jag hitta...Hejsan. Jag gjorde din frosting idag som jag hittade på internet. hur länge ska den vispas typ för jag vispade min ett bra tag men den blev inte hård. hur länge brukar du vispa?<br />Den va väldigt god men blev inte hård.<br /><br />JoannaAnonymousnoreply@blogger.com