tag:blogger.com,1999:blog-2631674687675173200.post1709057289996710281..comments2023-03-22T13:17:25.372+01:00Comments on Cafè Bjerkli: En mörk chokladpralin fylld med vit chokladtryffel med en hint av mintEvahttp://www.blogger.com/profile/01902708066135660414noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2631674687675173200.post-1533896537458471402011-12-13T13:30:39.806+01:002011-12-13T13:30:39.806+01:00Hej! Jag tror det blir supergott med kokos frågan ...Hej! Jag tror det blir supergott med kokos frågan är om man skall rosta den först i en torr stekpanna för ännu rikare smak eller köra den som den är. Fylllningen är krämig men inte rinnande men kokosen drar ju åt sig vätska och sväller så du skall kanske öka mängden lite på grädden men du får nog pröva dig fram. Lycka till mvh EvaEvahttps://www.blogger.com/profile/01902708066135660414noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2631674687675173200.post-43102650672658442262011-12-12T20:22:47.508+01:002011-12-12T20:22:47.508+01:00hejsan :) tänkte fråga lite om fyllningen som du h...hejsan :) tänkte fråga lite om fyllningen som du har, är den lite krämig typ men inte så att det rinner? jag tänkte prova att ha kokos i istället för polka vad tror du om det ?:)/ carolinejohansson94@msn.com<br />svara gärna i ett mail :PAnonymousnoreply@blogger.com